Wednesday, December 17, 2008

Rasa itu....

"Dub..dab..dub..dab..."



Rasa itu menggangguku.... getar...debar..makin terasa... gelisahnya...mungkin lebih dari rasa seorang suami yg tgh duk menunggu si isteri nak bersalin...


"Dub...dab..dub..dub..."

Ooohhh....tidak!!! Rasa itu melemaskan aku...mungkin lebih dari debar mereka yg menunggu pakcik posmen menghantar balasan surat cinta yg berkurun x tiba....


"Dub..dab...dub..dab..."

Menggeletar....mungkin agaknya mengalahkan mereka yg berhadapan pasangan di malam pertama time nak buka baju....


"Dub...dab..dub..dab.."

Takut...mungkin cam muka org yg nak tgh cuak usha si anjing gila kat hujung jalan sana tgh menunggu...


"Dub..dab..dub...dab.."

Arghh....x bleh buka lar...."Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL" apsal x bleh ni...siut jer...bila bleh tgk result kat student portal ni!!!!




SUSULAN DARI ENTRY NI:

Result dah bleh check ar....n aku berjaya lulus suma subjek sem lpas...heheeee...ALHAMDULILLAH!!!

4 comments:

Ritah Yahaya said...

Terima kasih kerana sudi mengikuti blog saya. Menarik nama blog sdr. Saya juga cukup menggemari lagu yang judulnya sama dengan nama blog sdr.

Lirik lagu tersebut cukup menyedarkan...

cahaya said...

ceh..wat cuak org jer...huhuhuk...bersabo la yerk..

Ajeem said...

result dah kluar la..hehehe...

Ritah Yahaya said...

Oh ... rupa-rupanya ghabra result nak keluar. Barulah faham ...