Wednesday, January 7, 2009

Sengal!!

Pagi2 lagi aku dah angin. Arini aku gi keje ngan kereta. Time aku nak kuar kereta ada si sengal mana lar yg block kereta aku. Klu setakat 1 kereta boleh lar aku nak tolak. Ni sampai 3 kereta….hadoiyaaii…mati aku. Sengal betul lar si sengal2 ni. Ape ko bodohnya x reti nak park kereta! Agaknya dulu amik lessen terbang kot! Bikin aku panas jer pagi2 ni.


Tau ler area umah aku mmg susah dpt parking tp ko pandai2 ler..jgn pk nak senang sndri…memang cari nahas ler. Betul orang cakap time marah2 ni mmg setan dok tiup kasi bara merah menyala jer… aku pun per lg….kasi reversed cantik jer pastu…kreekk..aku makan sikit kereta sebelah kiri aku….hahaahhaa…padan muka MYVi tu…aku mmg x trun tgk…mmg aku budget akan kena…nasib ko ler…pastu aku libas masuk kiri…klu x lepas gak..mmg aku makan lak kereta HONDA CIVIC yg parking belakang sebelah kanan aku lak…reversed2….tet..tet..tet..skit jer lg nak kena…tp nasib baik bleh lepas….so..selamat lar ko! Klu x ko pun sama gak cam MYVi td kena makan depan…hahahaa…! Mmg angin x igt! Nasib korang ler…saper suruh parking cam buduh!


Aku igt td nak turun kasi tgkap gambar MYVi tu…pk2 blk x yah ler…kang kot2 dia terbace blog aku ni…pas2 tgk gmbar kereta dia…abislar aku...dia tau aku yg makan kereta dia…hahahaaa…tu pun kira aku ni baik ler gak...aku dah adjust baik punya kasi makan kat area plat kereta jer…klu kasi kena bonet depan tu suma…bru padan muka….tu bru tumbuh tanduk! Amaran kat HONDA tu lak…lu baik2 lar…silap ari bulan..lu pun kena nasib sama ngan MYVi tu…aku kenang kereta ko mahal jer…pastu aku reversed lepas…klu x memang nahas ler!


Sampai kat ofis... aku park kereta cantik2…(aku bukan pakai lesen terbang cam buduh2 tadi!!!) …kasi belek2 kereta aku…huhuhuuhu…calar skit kat area tayar…huhhuuu…tu arr…tadi marah x igt..sian kereta aku aku…jd mangsa gak…x per ek syg....nanti weekend aku kasi polish bg x nmpak calar tu…fuuhhh..nasib baik x kemek (kata aku dlm hati) sambil aku melangkah ngan hati yg sebal...bebal punya buduh2!


9 comments:

hanis said...

kejam seh ko!

aKu..DiA...kAmU said...

X cukup kejam lg tuh...klu aku rejam kete diaorg...haaa..tu bru kejam!

cahaya said...

lor..awat wat gitu?tak sayang keter ke wak?ish..ish..walaupun saya yg pakai viva ni..syg ngat ngan keter saya..walaupun dah banyak calor malor kat keter tu..tapi cedeh gak tgk...keter org lain tu dulik apa..keter sendiri tu...ish,ish,ish,,

aKu..DiA...kAmU said...

cahaya: masa tu tgh marah...dah lepas bru rasa sedey...huhuhuuhu...

pink_butterfly said...

uiks, smpai snggup mcalar balarkn keta sndiri nih...mmg dah kes marah x hengat...hehe...

tak apa, nanti letak mekap tebal2 sket kat keta tu, biar x nmpak parut jerawat..hehe...

tasikmerah said...

lu ni pesen nk kena mandi air batu nih... he he.


.

bB sYasYa said...

xbek mrh pg2..mrh ptg2 ckit k..
kekeke ~_~

antusabun said...

Kejam ko ni. Tapi takpe. Gua anggap lu dah lama bersabar. Ini bukan kes pertama kan?hehe

aKu..DiA...kAmU said...

Pink butterfly: akan ku cuba merawatnya..tq .. ;p

tasik merah: tu amalan harian gua untuk kuatkan tubuh badan...heheee..

bb syasya: nanti saya akan cuba menjadualkan waktu marah saya semula!

antusabun: Kes pertama? keta bro yg kemek kat belakang tu...haaa..tu kes pertama gua...kui..kui..kui..