Tuesday, April 14, 2009

Shopping Online!

Assalammualaikum!

Orang cakap....shopping terapi terbaik untuk wanita! Amacam? Setuju? Kalau shopping online ble dikira sebagai window shopping, sudah tentu ble dijadikan terapi gak untuk kaum2 wanita sekalian. Korang nak membeli-belah secara online??? Nah aku link korang kesana k! Klik sini.

Bubye...


P/s: - Aku x der share tau. Juz tolong promote jer! Kira tolong2 org melayu kita lar ni... Kui..kui...kui...

11 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehhe....

aku tak pandai shopping online~

sharamli said...

t0l ke xde share?

hanis said...

confirm ko takde share?
aku tgk org chart ader muke ko jek..
hehe

cerpelai said...

Haiyarrkk..!!
Ucapan takde share tu berlatarbelakangkan bunga-bungaan layu yang gugur bertaburan menyokong emosi kecewa tahap puaka..!!
Kehkehkeh..

Mekasih sis.. Cayak laa sama ko sepam..!!

Hidemichi said...

ko ni mesti serpihan MeCD yg dibubarkan...!

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

Salam sis,
terima kasih erk tolong promote kedai saya ni..
terharu rasanya..hiks..

BudAk hijAu said...

hehehhe..terapi duit 2.. :D

inna hayati said...

tak jadi terapinya sebab online cuma jamu mata. kalau gi window shopping buleh rasa, pegang n bau...tak dapat pun takpe..

Aku... Dia... Kamu.. said...

Kepada semua: Tengkiu ats suma komen2 anda! Saja suka2 promote! Tengkiu yer tgglkan komen anda!

Selamat bershopping!

Yanmie said...

salam..thanks yea dh join komuniti bloggers lembah kelang. saya dh addkan link dh..nnti jgn lupa pasang banner ok. keep in touch..

ArELeEz said...

tul2!! aku stuju 100%! kalo dpt soppin', aku bley senyum sampai telinge woo.. ngeee.. ;P
btw, u've been tagged! ;)