Monday, February 23, 2009

Time Out!!!



Dalam melalui hari-hari yang sangat sibuk kebelakangan ni perlu diakui… aku sgt tertekan. Blog aku ni hanya mampu dibuka dan menjenguk entry bloggers lain. Ada yg aku sempat tgglkan komen ada yg sekadar aku singgah utk baca entry2 terkini.

Huhhuhu…jemputan makan2 kat umah akak
one love pun aku x dapat dtg. Poyo jer aku ni..yo..yo..jer ckp ngan kak nurul nak dtg. Klu kak nurul baca entry kali ni….sori yer…klu ada peluang gi minum2 sy belanja ek..hehhee…

Erm…perlu aku kabarkan pada korang semua. Dalam dok sibuk2 ni aku masih gak sempat bercinta…heheeeehee…sungguh…aku jatuh cinta kali ni. Kali ke berapa??? Fuuhh…dah tak terhitung. Hari2 aku angau…kena dengar suara. Time aku sibuk depan pc memang akan sentiasa ditemani ngan DIA. Aku kenalkan kat korang nama dia ESTRELLA.



Hahahaaa…kat mana aku jumpa? Kat
sini. Ckp byk pun x guna. Check it out ok.

5 comments:

one love said...

hehehheh along akak nak shoot video clip lagu duet pure vibracion dengan liyana estrella tu soon! heheheeh
sila menjeles :p

Aku... Dia... Kamu.. said...

huhuhuuu...ble x sy menyelit..tukang bancuh air pun x per..heheee..bleh ler...

one love said...

hehehe boleh sj!
i guess deme shoot di area kl mcm di bb dan ampang. boleh jumpa :)

razor said...

kenapa x datang. boleh jumpa adik hasnul rahmat...lalala

Aku... Dia... Kamu.. said...

One love: Alamak..nanti bakal ada org yg x ble tdo malam dan asyik sengih sorang2...hahhaaa..

Razor: Adik hasnul rahmat buat apa? Lebih baik baik jumpa hasnul yg macho tu..hahahaaa..