Friday, November 20, 2009

Weekend time!!! Hooyeeee...

Arini dah Jumaat! Yippi...aku dah naik bosan duduk kat ofis ni. Tak sabar nak tggu weekend. Dan masanya dah sampai!

Esok ptg dah planning nak gi main futsal kat PJ. Ada member ajak join team company diaorg sebab x cukup pemain. Aku dah 6 bulan stop bersukan...ni tetiba nak join tournament..aku rasa ada yg pengsan esok ni...heheee..

Ahad plak kena teman housemate bw adik dia gi jalan2. Adik2 dia belajar kat Sabah n transit KL sebelum balik Taiping. So, aku kena tolong bawa lar diaorg ni gi jalan tgk Shah Alam. Aku ok jer takat nak gi meronda..bab2 nak bawa window shopping jer yg aku kena fikir 2-3 kali. Aku memang malas giler nak indow shopping. Maybe aku sekadar antar jer kot...nanti pandai2 lar aku cari port nak lepak sementara tggu diaorg ni! Maybe MPH kot? Skrg MPH tgh sale kat SACC mall. Member akan dpt 15% less klu non member dpt 10%. Ok lar tu...korang yg dekat2 area shah alam...moh ler kita gi MPH.

Planning utk hari Ahad x pasti lagi. Maybe tgk wayang kot! Apapun ank tgk gak citer 2012 ngan pisau cukur tu.

Oklar...selamat berhujung minggu ek! Lupakan semua stress kat ofis. Jom kita ber hoyeee...

Have a nice weekend!







Latest update: Aku dah tengok 2012! Memang best giler! Aku dah baca ramai review orang tentang filem ni yg cakap citer ni tak logik...tapi nasihat aku senang jer, kita tengok filem sebab kita nak enjoy dan tak nak pening2 kepala! So, saper yg belum tengok gi lar. Memang tak mengecewakan! Superb!!!

7 comments:

inna hayati said...

g lah JJ bukit raja. sale kat popular lagi sedap. ada JJ juga.
tengok wayang juga tak ramai org :D

@LiYaNNuaR said...

slmt bhujung mingguuuu...

macha_sezs said...

selamat!selamat!

pijah@hakuna said...

ala. nak ikot!. huhu.

sahromnasrudin said...

jj bukit raja tempat yg tak rmai org..klu bro nk dating, tue la tempat yg sesuai..budak uitm port kat citu la hehehe...

Aku... Dia... Kamu.. said...

Inna: sy memang tgk kat JJ bukit raja pun. Time gi ahad lepas memang tengah sale giker baju2 kat situ. Tapi sebab tujuan utama nak tgk wayang...x der ar sempat bershopping...heheee..

@liyannuar: dah selamat pun..terima kasih..

macha: tengkiu...tengkiu....

pijah@hakuna: naper x cakap awal...hehehe...

sahromnasrudin: skrg uitm tgh cuti daaa...

Max J. Potter said...

thanks for following my blog. sorry been a while since i was last here.

btw, you're invited!

http://scribblemaxness.blogspot.com/