Monday, February 7, 2011

Kembali...

Assalammualaikum...

Lama betul tak post apa-apa dalam blog ni. Dah hampir setahun. Terakhir posting aku ialah pada bulan April tahun lepas. Sepanjang tahun lepas ada 1 posting jer. Teruk betul! Nasib baik blogspot tak letak limit post, kalau tak mesti blog aku dah wujud sekarang ni.

Kenapa aku berdiam selama ni? Emm...banyak perkara yang berlaku. Semuanya indah sampai aku terlupa untuk mencatatkan pengalaman aku dalam blog ni. Semua yang aku impikan dulu hampir tercapai. Pindah kerja dan naik gaji serta kehadiran seseorang yang aku sangat sayang sepenuh hati. Semua tu buat aku lupakan seketika kewujudan blog aku ni. Tapi tak adalah sampai aku tak ikuti perkembangan blog. Boleh kata hampir setiap hari aku baca blog-blog yang lain cuma aku tak tinggalkan sebarang jejak sahaja. Selama setahun ni aku dapati banyak blogger yang dah tak aktif. Kalau dulu aku rajin baca blog mr blind, diari seorang perempuan dan aku yang kental tapi sekarang semua blog tu dah tak aktif. Sekarang nampaknya kena bermula kembali.

Betul kalau orang-orang tua kata langit tak akan cerah selamanya. Dan sekarang aku alami kembali apa yang aku rasa dulu. Kebosanan dengan kerja serta hubungan yang akan berakhir tak lama lagi. Sedih...tapi itu hakikat kehidupan yang setiap orang kena tempuh.

Mungkin selepas ni blog ni akan kembali aktif sebab masa aku akan dihabiskan untuk kerja dan blog ini sahaja...huhuuhuuu....sedihnyer..

5 comments:

sharamli said...

selamat kembali :p

masMZ said...

hidup ada pasang surut sama seperti ombak adakala memukul gagah pantai, adakala menghempas lemah, sama seperti roda, seperti bulan dan matahari.... harus juga kita tempuhi walau kita di atas di bawah..... jangan sedih-sedih ok dan WELKAM BACK!! ;)

inna hayati said...

welkambek..hoyeah!!

Aku... Dia... Kamu.. said...

sharamli: thanks sebab masih setia melawat disini.

masMZ: terima kasih atas kata-kata kamu Mas! Semoga aku lebih tabah dan ceria seperti kamu.

Inna hayati: tengkiu..

@tune® said...

aku juga sama mcm kau..diwaktu aku mengecapi erti kebahgiaan...aku terlupa akan blog aku...

btul..byk blog yg xaktif sbb maybe derang beralih arah ke FB..dan aku pernah jadi salah seorangnye...

aku pon da kembali bersiaran...

lets rock on bebeh!